top of page

Drammen Rivers søker nye trenere!

Oppdatert: 12. mai 2021

Drammen Rivers trenger nye, engasjerte trenere i sitt trenerteam! Det er stadig pågang av unge spillere som ønsker å få spille hos oss, og vi trenger å styrke trenerstaben ytterligere.


Vi har en solid og kompetent trenerstab i Drammen Rivers, noe vi er veldig stolte av og glade for. Men vi trenger å være enda flere! Derfor er vi nå på jakt etter flere frivillige som har lyst å bidra til Drammens eneste basketballklubb, en klubb i stor vekst og mange ivrige spillere.


Vi ønsker å høre fra deg enten om du har hatt tidligere trenerverv innen basketballen , eller om du har noe egen spillererfaring og er foresatt til noen av våre spillere som ønsker å bidra som trener eller hjelpetrener. Trenerkurs i regi av Norges Basketballforbund Klubben bekoster trenerkurs for trenere som ønsker å ta det. Drammen Rivers har som mål at trenere enten skal ha eller påbegynne trenerkurs når man påtar seg trenerverv. Aktuelle lag Foran kommende sesong med oppstart i slutten av august er det foreløpig tre grupper vi søker trenere til:

  • Gutter 2007

  • Nybegynner Gutter 2008-2009 (ny gruppe)

  • Jenter 2011-2012-gruppe (ny gruppe)

Gutter 2007 er meldt opp i seriespill, det er ikke aktuelt for de to yngre gruppene. Trenervervene i klubben gjøres på frivillig basis. Er dette deg eller noen du kjenner? Ta kontakt med sportslig leder Kjetil Kleveland for å høre mer.

902 35 671.

166 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page