top of page

Informasjon om oppstart høsten 2020

Oppdatert 12. august

Vi vet at der er mange som lengter etter å komme i gang med trening igjen, det gjør vi også! Grunnet koronasituasjonen vil årets oppstart bli annerledes, og vi ser også at situasjonen og anbefalingene endres fra dag til dag, så det kan komme videre endringer med kort varsel. Det er viktig at alle som er aktive i klubben følger med på Spond for alltid oppdatert informasjon for sitt lag.


Per i dag gjelder følgende:

  • I uke 35 er det oppstart for treninger for de yngre lagene (opp til f. 2003), trening tilpasset smittevernregler – endelige treningstider og mer informasjon kommer neste uke.

  • Seniortreninger (Herrer B og Herrer A) har tilpassede regler med strengere kontaktregler. Berørte lag får mer informasjon direkte.

  • Vi vil holde hardt på smittevern for å gjøre det vi kan for å ikke spre smitte i samfunnet og ber dere alle om å respektere og følge de retningslinjene som blir satt opp.

De aller siste puslebitene med treningstider og trenere for de ulike lagene er ennå ikke helt på plass, så her får alle smøre seg med litt mer tålmodighet. Tirsdag 18. august avholder klubben trenermøte, og etter det møte vil det bli sendt ut mer detaljert informasjon til alle lag vedr. treningstider, smitteverntiltak og regler.


 

Venteliste for nye spillere

Grunnet smittevernreglene har vi i dag ikke mulighet å ta inn noen nye spillere til klubben, da alle grupper er fulltegnet. De som allerede er på venteliste får beskjed hvis det blir ledige plasser på det laget. Nye spillere som er interessert i å starte med basketball kan be om å få stå på venteliste, ta kontakt via Messenger på Facebook eller post@drammenrivers.no.

Selv om dette blir en litt rar høst, vil klubbens ledere og vårt strålende trenerteam gjøre vårt beste for å kunne tilrettelegge for en fin basketsesong.


Hilsen styret, Drammen Rivers

147 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page