top of page

Vi trenger en valgkomité og kandidater til styret!

Styret har jobbet hardt i over et år for å få på plass så mye rutiner og instrukser som mulig for å automatisere mange prosesser og gjøre det enklere for alle, også nye inn i styret, i årene som kommer. I februar/mars 2020 avholdes det årlige årsmøtet i klubben.


- Styremedlem med ansvar for informasjon/kommunikasjon

- Styremedlem med ansvar for stipend/sponsing

- Nestleder


De to sittende styremedlemmene har bekreftet fra to at de ikke stiller til gjenvalg, så vi må få inn nye personer til disse postene for å få klubbens hjul å snurre videre utover våren og den kommende sesongen.


Vi trenger derfor å så snart som mulig få på inn både kanditader til postene, og en valgkomité med 3 medlemmer (1 leder) som kan ordne med det formelle rundt valg og årsmøte. De som er med i valgkomitéen kan ikke sitte i styret idag, og kan heller ikke stille som kandidater til nytt styre.


Ønsker du å vite mer, eller kan du stille til valgkomité eller styre? Send en e-post til info@drammenrivers.no så snart som mulig!

Deltakelse på årsmøte og stemmerett

Vi har hatt han enorm vekst i Drammen Rivers de seneste årene, og også nå i høst, og vi har nå en stor og flott foreldregruppe, og vi håper at det er mange som ønsker å engasjere seg i barna sine ved å komme på årsmøte, hjelpe til som lagkontakter og med annet.


Til informasjon så er det kun medlemmer over 15 år som har stemmerett på årsmøtet. Da flesteparten av våre medlemmer er under 15 år oppfordrer vi alle til å melde inn minst en foresatt som støttemedlem i klubben fra januar (100 kr for et årsmedlemskap). Da har dere mulighet å stille med en fra familien på årmøtet for å avgi stemme til styrevalget og andre viktige ting som kan tas opp på årsmøte.


Vi kommer tilbake med informasjon om hvodan du enklest tegner støttemedlemskap i starten av januar.16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page