top of page

Vil du være med å utvikle Drammen Rivers videre?

Oppdatert: 27. jan. 2020

Vi velger nye styremedlemmer på årsmøtet i mars! Vil du være med å bidra til klubben i styret?


I år er det tre styreroller som er på valg, for en 2-årsperiode:

• Nestleder

• Styremedlem

• Styremedlem


De tre som sitter på disse postene i dag stiller ikke til gjenvalg, så vi trenger å få inn nye styremedlemmer for å kunne drifte klubben videre på det nivået vi er i dag. Det er en fin gjeng som sitter i styret, der alle brenner for å kunne tilby en velfungerende klubb med gode treningsmuligheter for mange aldersgrupper. Vi vet at det er mange flinke og drevne foreldre rundt om i de ulike treningsgruppene, og vi håper at det er flere som kan tenke seg å være med å utvikle styret og klubben videre.


Det siste året har det blitt gjort store arbeider i styret både med klubb-/ og styreutvikling, strategier for fremtiden og ikke minst har det blitt implementert en rekke med rutiner og prosedyrer tilpasset den større organisasjonen vi nå har blitt. Dette gjør at kommende styrearbeid skal gå lett og ikke være så mye jobb, da hjulet ikke trenger å finnes opp på nytt om og om igjen.


Vi har fått inn en kandidat til rollen som nestleder, og er nå på jakt etter styremedlemmene.


Vi ønsker å få inn mennesker som liker å jobbe med organisasjon og utvikling og som er flinke på å jobbe strukturert. Når vi ser hvilke typer av folk som blir nye inn i styret, og vi får kartlagt hva alle har som spesialområder og interesser fordeler vi oppgavene innad i styret så at alle får jobbe med ting de synes er morsomt.


Hvis du har interesse for å jobbe med medlemsadministrasjon, informasjon, sosiale medier eller sponsor/tilskudd er det områder vi gjerne ønsker å få inn ny kompetanse på.


Kandidater til styret bes å sende en e-post med en kort beskrivelse av seg selv til leder av valgkomitéen Åsmund Janøy så snart som mulig aasmund@me.com.

Hvis du er litt nysgjerrig på styrearbeidet men fortsatt usikker på om det er noe for deg, så er du hjertelig velkommen til å bli med på vårt neste styremøte tirsdag 3. februar kl 18.00-20.00 for å se hvordan vi jobber og hvordan et møte er. Ta kontakt med styret på post@drammenrivers.no for mer informasjon om det.30 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page