top of page

God start for G14-gruppa!

Sanel Gabela er hovedtrener for G14-laget i år, og han er meget fornøyd med lagets start på sesongen! Sist helg var de i aksjon mot TNT Towers. 07-laget til Drammen Rivers fikk en god start på sesongen 2020/2021 ved å slå ROS Raiders hjemme og Skien 1 Ghost Riders borte i sesongens to første kamper. Etter en avbrutt fjorsesong var det knyttet stor spenning til motivasjonen til spillerne og om de kom til å bruke noe tid på sommeren til egentrening.

Det som møtte oss trenere første uken etter en lang sommerferie, var en toppmotivert gruppe som hadde lyst å vise at de kunne levere bedre resultater enn i fjor.

Til kampen 24. oktober forberedte vi oss på å møte et større lag og vi visste vi måtte tørre å være fysisk. Derfor var det ingen overraskelse at guttene åpnet sterkt og tøft. Matheo ledet an med mange fine scoringer og resten av guttene fulgte etter. Lucas var trygg med ballen og spilte hardt forsvar, mens Felix nok en gang fikk i oppdrag å stoppe de store guttene under kurven.

Forsvaret satt og guttene kastet seg uredd inn i alle duellene.

Drammen holdt en 10-15 poengs ledelse gjennom hele kampen og alle spillere bidro sterkt i dag. Jan Orlando kom inn og satt et herlig skudd fra langt hold, Jacob fikk 3 steals og 4 viktige poeng i avgjørende deler av kampen og Håkon kom inn og tok 3 offensive returer og var sentral i 3 perioden da kampen stod og vippet.

Til tross for at flere av spillerne fikk mange feil tidlig i kampen, klarte guttene allikevel å dra i land en viktig seier i dag.

Laget står med 3 seiere av 3 mulige så langt.

Allikevel er det ikke resultatet som er viktigst. Alle bidrar godt på trening og i kamp og utvikler seg daglig. Det er godt oppmøte på trening og utelukkende god steming. Trenere Jon og Sanel har fokus på grunnleggende basketferdigheter gjennom alle øvelser på trening samt at samholdet i gruppen skal være bra.

Neste helg venter to nye kamper mot Sandefjord borte og hjemme. Klarer guttene å prestere godt nok en gang?

331 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page