top of page

Julegavetips: Flotte Drammen Rivers-produkter

Nå tar vi igjen opp bestillinger av spesialtrykkede produkter med navn. Siste bestillingsdag er 29. oktober og vi er da lovet levering i god tid til jul. Betaling til klubben via VIPPS ved bestilling eller utlevering av bestilte varer i desember. Alle som bestiller får en e-post med mer informasjon om levering og betaling. Vi har også en del vanlige profilklær på lager. Se www.drammenrivers.no/profilklaer Hvis din størrelse ikke finnes inne, send en mail til profil@drammenrivers.no så sender vi inn for produksjon når vi har fått mange nok bestillinger av en vare.

Eget kampsett med navn og nummer vendbar (hvit/sort) singlet og shorts 750 kr

Alle som er med og spiller seriespill eller Easy Basket-cuper med Drammen Rivers får utlånt et draktsett med singlet og shorts, så ingen trenger å kjøpe noe. Men hvis man ønsker å eie sitt eget kampsett er det mulig å bestille med eget navn og valgt nummer på drakten (må bare dobbeltsjekkes så ingen på samme lag har samme nummer). Hvordan bestille av kampsett Send bestilling på e-post til profil@drammenrivers.no med følgende info:

 

Drammen Rivers ryggsekk med navn (plass til ball) 550kr

Vi har tatt frem et nytt design av en ryggsekk med Drammen Rivers-logo, og trykk av eget navn på siden. For at vi skal bestille disse må vi ha minimum 10 bestillinger.

Hvordan bestille ryggsekk Send bestilling på e-post til profil@drammenrivers.no med følgende info:

  • Navn på spiller + lag (eks. J2010)

  • Ønsket navn på sekken

  • Navn & kontaktdata foresatt

266 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page