top of page

Ny pause i alle aktiviteter


Etter at det mandag 15. mars ble bestemt at all innendørs fritidsaktivitet er avlyst til 11. april, vilall aktivitet i Drammen Rivers være innstilt frem til dette.


Klubben tok etter konsultasjon med smittevernkontoret i Drammen kommune avgjørelsen om å avslutte aktiviteten for en uke siden, ettersom vi allerede da ante at det bar i denne retningen.


Når organisert aktivitet forsvinner er det lett å bli passiv. Klubben anbefaler derfor å kikke på øvelser på Norges Basketballforbunds hjemmetrening-sider. Disse blir oppdatert med øvelser og programmer fra noen av de beste trenerne i Norge.


I tillegg er det lurt å laste ned Skadefri-appen (finnes i App Store og Google Play), og bruke øvelser i denne. Det er i grunnen primært styrkeøvelser, men det vil være veldig bra å ha gjort noen av disse når vi begynner igjen, for at overgangen ikke skal bli for brå.


Det viktigste er å være i aktivitet hver dag.


Ta dere ut på utebaner så snart været tillater det, og hold naturligvis avstand etter de smittevernråd som til enhver tid gjelder. Vi ses snart!71 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Opmerkingen


bottom of page