top of page

Trenerpresentasjon: Darjan Jovanovic

Oppdatert: 16. mar. 2021

I høst ønsker vi å sette søkelyset på trenerne våre, og gjøre alle medlemmer bedre kjent med dem. Vi i Drammen Rivers er heldige som har så mange flinke og kompetente trenere i klubben.

 

Først ut i trenerepresentasjonene er Darjan Jovanovic Darjan er trener for Gutter 2003 for andre sesong. Han vært innom Arendal Titans, OSI og Bygdøy før vi var så heldige å få ham til oss i Drammen Rivers. Darjan har både EasyBasket-trenerkurs og Trener 1-kurs, og kombinerer trenerrollen for G19-laget med å spille point guard på herrelaget. Darjan er en flott fyr, omtenksom, hyggelig og ansvarsfull som vi er veldig glade for å ha med på laget. Vi har snakket litt med ham om hans tanker rundt trenerrollen.


Hva synes du er det beste med Drammen Rivers som klubb?

At vi er en klubb for alle. Har du et ønske om å bli bedre kjent med idretten basketball vil du alltid være velkommen hos oss og få muligheten til å få nye venner og drive med det vi alle synes er utrolig gøy; nemlig å spille basket!


Hva liker du mest med å være trener?

Å kunne hjelpe unge basketballspillere med å utvikle seg og lære bort det jeg har fra egen erfaring. Noe av det mest givende med å være trener for meg er også å se hvordan de vokser som spillere og starter å få forståelse for spillet, teamwork, riktig innstilling og sportsånd.

Hvilke egenskaper synes du er viktigst å ha som trener?

Evnen til å oppdage ny lærdom og alltid ha ønske om å bli en bedre trener. Man er aldri fullt utlært i denne fantastiske sporten, finn områder du kan utvikle både i seier og tap. Sist men ikke minst gi spillerne friheten til å lære. Beskriv din trenerstil

Disiplin orientert trenerstil hvor jeg forventer maksimum innsats fra spillerne. Godt organisert lag hvor spillerne har fått tydelige roller og forventninger. Setter høye krav til meg selv om å være oppdatert på aktuelle trender i basketball slik at laget mitt alltid er forberedt til hva fokus er kortsiktig og langsiktig for sesongen. Hva gleder du deg mest til i denne sesongen? Denne sesongen gleder jeg meg mest til å fortsette fremgangen laget hadde fra forrige sesong med en sterk 3.plass i G17-serien til nå å ta steget opp til G19-serien. Som trener ser jeg frem til utfordringen med å integrere 4 nye spillere i laget sammen med den sterke lagånden blant de etablerte spillerne fra tidligere sesonger. Laget og meg selv har meget høye ambisjoner i år, og vi ønsker jobbe hardt for å fortsette utviklingen slik at vi kan kjempe om topp plasseringene i år også. Viktig å ta en kamp av gangen, men når alle gjør jobben sin og bidrar med det de er gode til individuelt er vi et lag som det skal bli veldig vrient å slå.


335 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page