top of page

Trenerpresentasjon: Lara Gharz Eddin

Oppdatert: 16. mar. 2021

I høst ønsker vi å sette søkelyset på trenerne våre, og gjøre alle medlemmer bedre kjent med dem. Vi i Drammen Rivers er heldige som har så mange flinke og kompetente trenere i klubben.

 

Neste trener ut i trenerepresentasjonene er Lara Gharz Eddin Lara har til tross for sin unge alder på 19 år tatt på seg treneransvaret for Gutter 2010 sammen med Rfqa Aywan denne sesongen, etter å ha vært hjelpetrener for flere lag i fjor. Lara er ikke bare trener, hun er også en flink dommer helt opp til regionsnivå, og hun dømmer mange kamper både i og utenfor Drammen. Lara stiller alltid opp når man spør, og hun er alltid positiv og blid, og tar nye utfordringer på strak arm. Hun har bare vært i Norge i fire år etter at hun kom fra Syria, men det ville du ikke tro når du møter henne, så godt som hun snakker og skriver det norske språket. Vi er utrolig imponert av deg, Lara, og veldig glade for å ha deg i klubben!Hva synes du er det beste med Drammen Rivers som klubb?

Det er som en familie, dvs støttende og inkluderende.


Hva liker du mest med å være trener?

Å se de søte og sterke guttene hver uke blir flinkere og flinkere.

Hvilke egenskaper synes du er viktigst å ha som trener?

Jg er vennlig mot spillerne, og jeg forstår aldersperioden de er i. Hva gleder du deg mest til i denne sesongen? Å se at guttene lærer og har det gøy, at de spiller og ibland vinner. Favorittspiller i NBA? Steph Curry og Kawhi Leonard og så synes jeg at Kelly Oubre jr. er kjekkest hihi.


Hvilket lag heier du på i NBA?: Warriors, men jeg har ikke et fast lag 😅210 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Комментарии


bottom of page